null

Pharmaceutical compounding

null

Quality

null

Customer is number 1

null

Speed of execution

Personaliseer
huidadvies met
Fagron Derma
Personaliseer
huidadvies met
Fagron Derma
null

Huidtypes

Ieder individu heeft zijn of haar eigen huidtype, met of zonder specifieke kenmerken zoals bijvoorbeeld; eczeem of psoriasis. Het huidtype van het gezicht, bij vele van ons waarschijnlijk bekend, is echter niet altijd identiek aan het huidtype van ons lichaam. Fagron Derma adviseert in de zoektocht naar de geschikte producten voor ieder huidtype en/of huid specifieke kenmerken. Lees hieronder meer over de verschillende huidtypen en bijbehorende producten.

Vette huid

Vette huid

De vette huid is herkenbaar aan de vettige glans op het gezicht. Een vette huid is het resultaat van een overmatige talgproductie.

Lees meer
An extreme close-up of tanned skin on male hand.

Normale huid

Een normale huid is niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. Een normale huid is herkenbaar aan de fijne poriënstructuur op de wangen.

Lees meer
Droge huid

Droge huid

De droge huid is herkenbaar aan fijne lijntjes of een doffe gloed wat ontstaat door het gebrek aan talg.

Lees meer
dry skin

Zeer droge huid

Een zeer droge huid is herkenbaar aan de ruwe, schrale en soms opengesprongen huid.

Lees meer
geprikkelde huid (jeuk)

Geprikkelde huid (jeuk)

Een geprikkelde huid is herkenbaar aan de jeukende, geïrriteerde en soms rode huid. Een geprikkelde huid kan allerlei oorzaken hebben.

Lees meer
Baby with seborrheic dermatitis.

Natte huid

Een natte huid kent verschillende oorzaken. Bijvoorbeeld door zweet (smetplekken), door seborrhoïsch eczeem of door luiteruitslag. Een natte huid ontstaat door de inwerking van vocht of andere vloeistoffen.

Lees meer

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven over Fagron Derma?
Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang per e-mail het laatste nieuws over het Fagron Derma assortiment, innovaties, evenementen en ontwikkelingen.