null

Pharmaceutical compounding

null

Quality

null

Customer is number 1

null

Speed of execution

Personaliseer
huidadvies met
Fagron Derma
Personaliseer
huidadvies met
Fagron Derma
null

Aanvragen

Fagron Derma aanvragen

Met jarenlange ervaring op gebied van derma wilt Fagron professionals als apothekers, voorschrijvers en dermatologen ondersteunen in de praktijk door middel van het kosteloos aanbieden van materialen en nascholingen. Lees hieronder de verschillende mogelijkheden. Onderaan de pagina kunt u de Fagron Derma materialen aanvragen.

null

FTU-kaartjes, afbouwschema's en meer...

Ieder product van Fagron is uniek. Voor een aantal producten uit het Fagron Derma assortiment zijn er folders en flyers ontwikkeld, zodat de patiënt de mogelijkheid heeft deze mee naar huis te nemen en rustig de informatie na kan lezen. Zo beschikt Fagron over een informatiefolder voor Nourisil MD.

Tevens heeft Fagron verschillende materialen ontwikkeld voor de Fagron Processierupsgel. Zo heeft u de mogelijkheid om een poster te bestellen, in de formaten A0 en A1 en patiëntinformatiefolders.

Verder biedt Fagron ondersteuning bij het gebruik van corticosteroïden. Zo heeft Fagron een afbouwschema beschikbaar. Tevens beschikt Fagron over FTU-kaartjes (Finger Tip Unit methode). Beide kaarten zijn verkrijgbaar in een handzaam formaat zodat de zorgverlener deze voor een patiëntafspraak kan meenemen.

Bent u geïnteresseerd in een van bovenstaande materialen en wilt u deze kosteloos ontvangen? Vul dan het formulier in onderaan deze pagina en vermeld in ‘uw bericht’ duidelijk welke materialen u wilt ontvangen én het aantal.

afbouwschema en FTU- kaartjes
AWPS9483-met-nieuwe-logo
null

Sampledisplay

Om de keuze van een indifferente crème of zalf samen met de patiënt te personaliseren stelt Fagron een sampledisplay met 5 testertubes* naar keuze beschikbaar. Deze tubes hebben ieder een specifieke textuur en/of werking. Dit maakt het mogelijk om samen met de patiënt te kijken naar welk indifferent middel voldoet aan de gewenste huid- en comfortbehoefte.

De sampledisplay is gemaakt van kunststof om de gebruiksduur en hygiëne van de display voor langere tijd te kunnen garanderen. De display wordt naast de testertubes naar keuze, geleverd met bijbehorende etiketten en sample potjes.

De sampledisplay is kosteloos voor zorgprofessionals en apotheken die met Fagron werken of willen gaan werken.

*Er worden éénmalig 5 testertubes bij de sampledisplay geleverd. Aanvulling van nieuwe tubes is voor eigen rekening.

null

Bezoeken

Wilt u kennis maken of meer weten over Fagron Derma? Onze derma specialisten plannen graag een praktijkbezoek in om samen te kijken wat Fagron Derma voor uw assortiment of spreekuur kan betekenen. Wij komen graag bij u langs op een moment wanneer het u schikt. Daarnaast staan wij uiteraard ook open voor digitale ontmoetingen.

Fagron Derma nascholingen
Fagron schapkaartjes
null

Schapindelingen

Ter bevordering van het aanzicht van uw apotheek en om uw schap compleet te maken heeft Fagron schapkaartjes ontwikkeld. Onze Sales Representative komt graag bij u langs om producten van Fagron Derma passend te maken aan uw schap.

De schapkaartjes geven een mooi overzicht van de producten waardoor de patiënt en de medewerker snel en gemakkelijk kan herkennen voor welke huidtype het product geschikt is.

null
Uw aanvraag