null

Pharmaceutical compounding

null

Quality

null

Customer is number 1

null

Speed of execution

Personaliseer
huidadvies met
Fagron Derma
Personaliseer
huidadvies met
Fagron Derma
null

Normale huid

Wat is een normale huid

Een normale huid is niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. Een frisse, stralende teint is natuurlijk wenselijk, maar in de praktijk blijkt dat maar weinig mensen een ‘normale huid’ hebben. Kortom; een normale huid is meer een uitzondering dan een regel. Een normale huid kan worden geïdentificeerd als een gebalanceerde huid, het betekent dat zowel de talgproductie en het vochtvasthoudend vermogen van de huid in balans zijn.

Oorzaak van een normale huid

Een normale huid is herkenbaar aan de fijne poriënstructuur op de wangen. Een normale huid heeft voldoende talg, niet overmatig, om de huid zacht en gehydrateerd te houden. Doordat er bij de normale huid een goede doorbloeding is, zijn de vet- en vochtverhouding met elkaar in balans. Is er sprake van overmatig talg op de T-zone (voorhoofd, neus en kin) waardoor de huid licht gaat glimmen? Dan is het huidtype beter te omschrijven als een normaal tot gecombineerd huidtype.

Hoe kun je een normale huid het beste verzorgen

Voor het verzorgen van een normale huid is het belangrijk om een product te kiezen dat het vochtgehalte van de huid in balans houdt. Hiernaast is het mild en goed reinigen van de huid van essentieel belang om de huid mooi en krachtig te houden. Een normaal- tot gecombineerde huid heeft dezelfde verzorgingswijze als een normale huid. Voorzie de huid van vocht inbrengende producten.

Meest geschikte producten voor jouw huidtype en/of huid specifieke kenmerken:

Bekijk alle producten
An extreme close-up of tanned skin on male hand.
null

Producten voor een normale huid

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven over Fagron Derma?
Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang per e-mail het laatste nieuws over het Fagron Derma assortiment, innovaties, evenementen en ontwikkelingen.