null

Pharmaceutical compounding

null

Quality

null

Customer is number 1

null

Speed of execution

Personaliseer
huidadvies met
Fagron Derma
Personaliseer
huidadvies met
Fagron Derma
null

Over ons

Als toonaangevende wereldwijde onderneming in farmaceutische bereidingen, heeft Fagron als doel maatwerk medicatie beschikbaar te stellen aan ziekenhuizen, apothekers en patiënten wereldwijd.

Fagron, FArmaceutische GRONdstoffen, is in 1990 opgericht in Rotterdam en beursgenoteerd in Euronext Brussel en Amsterdam sinds 5 oktober 2007. Inmiddels is Fagron actief in 34 landen verdeeld over 5 continenten. Ruim 2000 FTE, inclusief meer dan 200 apothekers, werken dagelijks aan innovatieve oplossingen en concepten, die inspelen op de behoeften van apotheker, voorschrijver en patiënt.

In samenwerking met apothekers heeft Fagron een dermatologisch assortiment op maat ontwikkeld voor elke patiënt: Fagron Derma. Dit brede assortiment bevat een geschikte therapie voor elke leeftijd, elk huidtype en elke huidaandoening. Dit in de vorm van een crème, een zalf, een lotion of een badolie en bestaat uit meer dan 80 verschillende producten.

Fagron Nederland warehouse 2 Pick and pack order system

De producten die Fagron Derma biedt zijn farmaceutische producten van hoogwaardige kwaliteit. Fagron Derma producten bevatten:

Zuiverheid:
een minimaal aantal farmaceutische grondstoffen, van hoogwaardige kwaliteit;

Integriteit:
productie conform GMP en transparante samenstelling;

Toegankelijkheid:
focus op patiënt comfort en therapietrouw. Daarnaast zijn de producten van Fagron Derma beschikbaar in apotheek met mogelijkheid tot vergoeding.

Door middel van de website fagronderma.nl ondersteunt Fagron de dagelijkse professionele zorg van voorschrijvers en apothekers.

De website beschikt onder andere over een duidelijk assortimentsoverzicht en een productkeuzewijzer ter ondersteuning van de productkeuze voor zowel de professional als de patiënt. Tevens biedt Fagron professionals handvatten aan om de patiënt een oplossing op maat te bieden met ondersteunende (marketing)materialen voor in de apotheek of op de polikliniek.

Daarnaast kunnen professionals kosteloos gebruik maken van verschillende nascholingen om het vroeger geleerde op te frissen en nieuwe ontwikkelingen bij te leren. Tot slot geeft de website de mogelijkheid om een (online) afspraak te maken met onze Pharmaceutical Representatives.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven over Fagron Derma?
Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang per e-mail het laatste nieuws over het Fagron Derma assortiment, innovaties, evenementen en ontwikkelingen.