null

Pharmaceutical compounding

null

Quality

null

Customer is number 1

null

Speed of execution

Personaliseer
huidadvies met
Fagron Derma
Personaliseer
huidadvies met
Fagron Derma
null

Aanvragen

Wij delen graag onze jarenlange kennis op het gebied van derma met professionals om huidadvies op maat vanzelfsprekend te maken. Zo bieden wij kosteloos ondersteuning aan voor zowel de apotheken als de poliklinieken. U kunt volgens onderstaande aanvraagmodule verschillende materialen en/of nascholingen aanvragen. Indien u graag andere materialen ter ondersteuning wilt ontvangen kunt u een e-mail sturen naar derma@fagron.nl

null

Hoe kunnen wij u helpen?

Promotiemateriaal

Voorzie uw patiënten van informatie over de producten van Fagron Derma middels folders, flyers en posters.

Sampledisplay

Personaliseer huidadvies samen met uw patiënt door verschillende indifferente middelen samen te proberen. Bent u voorschrijver of klant bij Fagron? Dan kunt u kosteloos onze nieuwe sampledisplay, inclusief testertubes aanvragen.

Cirkel professionals

Nascholingen

Wij nemen graag de zorg uit handen en bieden kosteloos geheel verzorgde nascholingen aan. De nascholingen zijn ideaal om het vroeger geleerde op te frissen en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van o.a. indifferente therapie bij te leren.

Praktijkbezoeken

Wilt u kennis maken met Fagron Derma en ons team? Onze Pharmaceutical Representative komt graag bij u langs in de apotheek of polikliniek om u kennis te laten maken met Fagron Derma.

Schapindelingen

Graag maken wij uw apotheek overzichtelijk met schapkaartjes en bijbehorend schappenplan voor al uw Fagron Derma producten. Vraag hier uw schapkaartjes aan. Uiteraard kunnen wij u helpen met het samenstellen van een schap tijdens een bezoek aan de apotheek.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven over Fagron Derma?
Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang per e-mail het laatste nieuws over het Fagron Derma assortiment, innovaties, evenementen en ontwikkelingen.