null

Pharmaceutical compounding

null

Quality

null

Customer is number 1

null

Speed of execution

Goed smeren
is een kunst!
null

Goed smeren is een kunst!

Om een positieve bijdrage te leveren aan de ‘smeer’-trouwheid van kinderen met een huidaandoening lanceert Fagron Derma ‘Goed smeren is een kunst’. Hiermee helpen we kinderen op een speelse wijze hun smeermomenten niet te vergeten, dit alles voor het verbeteren van de therapietrouw en de kwaliteit van leven van het kind.

Wat houdt ‘Goed smeren is een kunst’ precies in?

Dierrijke smeerkalenders, welke werken als een beloningssysteem vormen de basis van het ‘smeerplan’. De smeerkalenders zijn beschikbaar in drie varianten en vertegenwoordigen ieder één gehele maand. Op het smeerrecept kaartje schrijft u als voorschrijver, (gespecialiseerd) verpleegkundige of huidtherapeut de behandelmethode uit. Smeert het kindje volgens het smeerrecept? Dan mag hij of zij aan het einde van de dag met de verfstift de dag afstempelen van de poster. Aan het einde van de maand heeft het kindje een eigen kunstwerk vol stempels gecreëerd!

Als het kindje voor een vervolgafspraak langskomt en de vol gestempelde poster(s) toont, ontvangt hij of zij een museumlijst voor het kunstwerk en een cadeautje naar keuze. Zo kan het kindje kiezen voor het kinderboek ‘Zalfje’ van dermatoloog Elodie Mendels, Knuffeldier ‘Krabbie de Krab’ of een waterverf doosje. Als van een vervolgafspraak geen sprake is kunnen de beloningen aan de ouder of verzorger worden overhandigd.

Maar er is meer… kleurrijke stickers om de indifferente crèmes en zalven mee op te fleuren, een sticker voor op de badkamerspiegel ter herinnering van de smeermomenten én een canvas tasje om alle materialen mee te nemen naar huis.

0AAA6148 (2)-min
null

Voor bij de specialist

Goed smeren is een kunst bij de specialist!

‘Goed smeren is een kunst’ is in de basis voor voorschrijvers, (gespecialiseerd) verpleegkundigen en huidtherapeuten beschikbaar in een uitgebreid pakket.

De materialen van ‘Goed smeren is een kunst’ zijn gratis voor zowel voorschrijver als patiënt. Fagron Derma levert deze materialen als service met één doel: minder kinderen met levens beperkende klachten door een huidaandoening!

Hoe ziet het ‘Goed smeren is een kunst’ pakket eruit?
Bij aanvraag van ‘Goed smeren is een kunst’ ontvangt u een pakket voor 15 kinderen, een pakket voor 5 kinderen is ook mogelijk. Zijn de materialen op? Nieuwe materialen zijn kosteloos aan te vragen.

Bent u geïnteresseerd in ‘Goed smeren is een kunst’? Wij komen graag bij u langs om de materialen te overhandigen en verder toe te lichten. Heeft verzenden de voorkeur? Dat is uiteraard ook mogelijk. Kijk onderaan de pagina hoe u de materialen kan bestellen.

null

Voor in de apotheek

Goed smeren is een kunst in de apotheek!

‘Goed smeren is een kunst’ is sinds kort óók beschikbaar voor apotheken die het Fagron Derma assortiment afnemen. De materialen van ‘Goed smeren is een kunst’ zijn gratis voor zowel de apotheek* als de patiënt. Fagron Derma levert deze materialen als service met één doel: minder kinderen met levens beperkende klachten door een huidaandoening!

Hoe ziet het ‘Goed smeren is een kunst’ pakket voor de apotheek eruit?
Bij aanvraag van ‘Goed smeren is een kunst’ bij uw Fagron accountmanager ontvangt u een pakket voor 15 kinderen. Waar bestaat dit pakket uit? 15 dierrijke smeerkalenders, welke werken als een beloningssysteem vormen de basis van het ‘smeerplan’. De smeerkalenders zijn beschikbaar in drie varianten en vertegenwoordigen ieder één gehele maand. Op het smeerrecept kaartje schrijft u als apotheek de voorgeschreven behandeling van de betreffende arts uit. Smeert het kindje volgens het smeerrecept? Dan mag hij of zij aan het einde van de dag met een stempel naar keuze de dag afstempelen van de poster. Aan het einde van de maand heeft het kindje een eigen kunstwerk vol stempels gecreëerd!

Maar er is meer… 15 stuks, kleurrijke stickervellen om de indifferente crèmes en zalven mee op te fleuren, 15 stickers voor op de badkamerspiegel ter herinnering van de smeermomenten én….

Als het kindje met ouder/verzorger een opvolgende keer langskomt in de apotheek voor een herhaal recept en de vol gestempelde poster toont aan de apotheker of apothekersassistent, ontvangt hij of zij een pluche knuffeldier naar keuze! U ontvangt in het pakket 15, kleine, pluche knuffeldieren. Zijn de materialen op? Nieuwe materialen zijn kosteloos aan te vragen.

Bent u geïnteresseerd in ‘Goed smeren is een kunst’? Vraag hieronder een pakket aan of vraag uw Fagron accountmanager om bij u langs te komen om de materialen te overhandigen en verder toe te lichten.

IMG_4053

Vraag ‘Goed smeren is een kunst’ kosteloos aan!

Stuur uw aanvraag naar: derma@fagron.nl

Wij zorgen ervoor dat u het pakket spoedig in de apotheek* of op de polikliniek ontvangt!

 

*De materialen van ‘Goed smeren is een kunst’ zijn kosteloos voor apotheken die werken met het indifferente portfolio van Fagron, of de ambitie hebben om het indifferente portfolio van Fagron af te gaan nemen.