null

Pharmaceutical compounding

null

Quality

null

Customer is number 1

null

Speed of execution

Personaliseer
huidadvies met
Fagron Derma
Personaliseer
huidadvies met
Fagron Derma
null

Aambeiencrème

Aambeiencrème is een veelgebruikte zoekterm die wordt gebruikt om producten te vinden die verlichting kunnen bieden bij de klachten van aambeien. Aambeien ontstaan wanneer de bloedvaten in het rectale gebied (anus) opzwellen en ontstoken raken door verschillende oorzaken (lees hier meer over de oorzaken). Een ‘Aambeiencrème’ richt zich op ingrediënten die jeuk, zwelling en ongemak verminderen. Houd er rekening mee dat door een symptomatische behandeling met deze crème de oorzaak van de aambei niet verdwijnt; het helpt alleen grotendeels bij het verminderen van de ongemakken.

 

Lidocaïne

Een veelvoorkomend bestanddeel in aambeiencrème is lidocaïne, een vertegenwoordiger van de geneesmiddelenklasse die lokale anesthetica wordt genoemd. Lidocaïne werkt verdovend door de tijdelijke blokkering van zenuwsignalen in het behandelde gebied. Deze verdoving vermindert de sensatie van pijn, jeuk of ongemak. Het gebruik van lidocaïne in een aambeiencrème draagt bij aan het verlichten van lokale pijn en jeuk, waardoor het een effectieve keuze is om de klachten onder controle te houden.

 

Zinksulfaat

Een ander doeltreffend ingrediënt in aambeiencrème is zinksulfaat, bekend om zijn jeukstillende en indrogende eigenschappen. Zinksulfaat kan verlichting bieden bij symptomen zoals jeuk, pijn en zwelling. Door deze eigenschappen kan een product met zinksulfaat niet alleen de pijnlijke symptomen verzachten, maar ook mogelijk ontstoken bloedvaten kalmeren.

 

Bij het gebruik van producten met lidocaïne of zinksulfaat is het van belang de aanwijzingen op de verpakking te volgen. Over het algemeen wordt de crème op de huid rond en in de anus aangebracht. Regelmatig aanbrengen, vooral na elke ontlasting, kan bijdragen aan verlichting.

 

Aambeien verdwijnen doorgaans vanzelf, maar de symptomen kunnen uiterst ongemakkelijk zijn. Een aambeiencrème met ingrediënten zoals lidocaïne en zinksulfaat bieden een effectieve oplossing voor het verlichten van ongemakken. Raadpleeg altijd een arts voor een juiste diagnose en behandeling voordat je begint met smeren.

Aambeien
null

Producten

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven over Fagron Derma?
Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang per e-mail het laatste nieuws over het Fagron Derma assortiment, innovaties, evenementen en ontwikkelingen.