null

Pharmaceutical compounding

null

Quality

null

Customer is number 1

null

Speed of execution

Personaliseer
huidadvies met
Fagron Derma
Personaliseer
huidadvies met
Fagron Derma
null

Zalf voor de gevoelige huid

Een gevoelige huid kan verschillende oorzaken hebben. Het kan ontstaan door een huidaandoening zoals rosacea, maar ook door overgevoeligheid voor een bepaald ingrediënt. Daarnaast kan het ook het geval zijn dat er geen duidelijke oorzaak aan de gevoeligheid ten grondslag ligt. In dit geval is er meestal sprake van een hoog sensitieve huid. De zenuwuiteinden onder de huid reageren dan sneller, met een brandend of jeukend gevoel tot gevolg.

Verzorging

Om de gevoelige huid op de juiste manier te verzorgen is het belangrijk om producten te gebruiken die de gevoeligheid niet zal aanwakkeren en tegelijkertijd de barrièrefunctie van de huid te ondersteunen. Het is het beste om de verzorging voor de huid simpel te houden. Kies dus voor een product met een minimale ingrediëntenlijst en zonder geur- en kleurstoffen. Op deze manier is de kans op een overgevoeligheidsreactie minimaal.

Zalven binnen het Fagron assortiment bevatten minimale ingrediëntlijsten en bestaan veelal uit de ingrediënten zoals petrolateum (vaseline)  en/of paraffine (vloeibaar vet) die de barrièrefunctie van de huid aanvullen door deze te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Zalf voor de gevoelige huid

 

Droge huid
null

Zalf voor de gevoelige huid

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven over Fagron Derma?
Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang per e-mail het laatste nieuws over het Fagron Derma assortiment, innovaties, evenementen en ontwikkelingen.