null

Pharmaceutical compounding

null

Quality

null

Customer is number 1

null

Speed of execution

Personaliseer
huidadvies met
Fagron Derma
Personaliseer
huidadvies met
Fagron Derma
null

Creme voor droge voeten

Droge voeten kunnen zorgen voor behoorlijk wat hinder. Droge voeten hebben veel verschillende kenmerken en oorzaken, maar zijn voornamelijk te herkennen aan een pijnlijke en ruwe, schrale huid. Wanneer de huid op de voeten droog is, is de huid extra gespannen en kwetsbaar waardoor in sommige vallen diepe kloven kunnen ontstaan. Een creme voor droge voeten is dan raadzaam.

Oorzaak van droge voeten

Door een verminderde werking van de talgklieren kan een droge huid ontstaan. Een droge huid bevat te weinig vocht en hierdoor droogt de huid uit. Droge voeten voorkomen is belangrijk, zo kunnen kloven worden voorkomen. Kloven zijn vaak erg pijnlijk en vatbaar voor ontstekingen. Er zijn diverse oorzaken waardoor droge voeten kunnen ontstaan. Weersomstandigheden zoals extreme kou, de doorbloeding van de huid of een medische/ huidaandoening zoals reuma of diabetes hebben hier invloed op.

Advies bij droge voeten

Het is erg belangrijk om droge voeten te hydrateren en te verzorgen. Een hydraterende (vet)crème kan hierbij helpen. Een hydraterende crème bevordert het vochtvasthoudend vermogen van de huid. Hierdoor wordt de huid gevoed en zal de beschadigde huid beter en sneller kunnen herstellen.

Creme voor droge voeten

Ureum 10% in vaselinecetomacrogolcrème

Ureum 10% in vaselinecetomacrogolcrème is geschikt voor ernstig uitgedroogde voeten. Deze vetcrème hydrateert en maakt ruwe zones op de huid gladder. De vaseline in deze vetcrème zorgt voor een hoger vetgehalte en draagt bij aan de bescherming van de huid, waardoor de huid minder water afstaat en gehydrateerd blijft.

Lanoline vaseline glycerine in gelijke delen

Lanoline Vaseline Glycerine in gelijke delen is een vetcrème welke zeer geschikt is voor de verzorging van een droge en aangedane huid. De crème zal kloven en barstjes verzorgen en beschermen. Tevens is dit product erg geschikt voor gescheurde of droge lippen.

Bekijk alle producten
null

Creme voor droge voeten

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven over Fagron Derma?
Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang per e-mail het laatste nieuws over het Fagron Derma assortiment, innovaties, evenementen en ontwikkelingen.