null

Pharmaceutical compounding

null

Quality

null

Customer is number 1

null

Speed of execution

Personaliseer
huidadvies met
Fagron Derma
Personaliseer
huidadvies met
Fagron Derma
null

Overmatige zweetafscheiding

Wat is overmatige zweetafscheiding

Overmatig zweten ontstaat door een hyperfunctie van het autonome zenuwstelsel. Overmatige zweetafscheiding wordt ook wel “Hyperhidrose” genoemd en kan een hinder vormen in het dagelijks leven. Zweten is een normale lichaamsfunctie bij inspanning, emotie of warmte, maar bij overmatig zweten wordt er meer zweet gevormd dan dat er nodig is om het lichaam te beschermen tegen oververhitting.

Waar komt overmatige zweetafscheiding voor

Overmatige zweetafscheiding kan voorkomen op verschillende delen van het lichaam. Voorbeelden hiervan zijn; onder de oksels, op het gezicht, in de handpalen of op de voetzolen. Door de overmatige transpiratie kan er een onaangename geur ontstaan of irritatie op de huid.

Wat te doen tegen overmatige zweetafscheiding

Overmatige zweetafscheiding kan verminderd worden door luchtige en wijde kleding te dragen, gemaakt van katoen. Hiernaast is het belangrijk dat u uzelf regelmatig wast zonder zeep met parfum. De oorzaak van overmatige zweetafscheiding komt vaak door een chronische infectie, hormonale schommelingen of het gebruik van bepaalde geneesmiddelen.

Behandeling tegen overmatige zweetafscheiding

Een behandeling met aluminiumzouten kan ervoor zorgen dat er minder zweet wordt gevormd bij overmatige transpiratie. Fagron biedt een uniek assortiment, waarmee in elke huidverzorgingsbehoefte kan worden voorzien.

Aluminiumhydroxychloride oplossing 20% met depper is geschikt voor de behandeling van overmatige zweetafscheiding. Geschikt voor de behandeling op lichaam, handen en voeten.

Aluminiumhydroxychloride oplossing 15% met depper is een product voor op de huid bij overmatige zweetafscheiding. Geschikt voor de behandeling op lichaam, handen en voeten.

Aluminiumhydroxychloride spray 15% van Fagron is een spray voor op de huid bij overmatige zweetafscheiding. Aluminiumhydroxychloride spray 15% is toepasbaar bij bijvoorbeeld overmatige zweetafscheiding onder de oksels, handen of voeten.

Bekijk alle producten
Overmatige zweetafscheiding
null

Producten voor overmatige zweetafscheiding

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven over Fagron Derma?
Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang per e-mail het laatste nieuws over het Fagron Derma assortiment, innovaties, evenementen en ontwikkelingen.