null

Pharmaceutical compounding

null

Quality

null

Customer is number 1

null

Speed of execution

Personaliseer
huidadvies met
Fagron Derma
Personaliseer
huidadvies met
Fagron Derma
null

Creme voor de vagina

Vaginale klachten komen vaak voor. Zo is vaginale droogheid een veel voorkomend probleem onder vrouwen. Ook lichen sclerosus is een huidaandoening die voorkomt op de schaamlippen, ingang van de vagina en anus. Het is daarom belangrijk om te weten hoe de vulva (binnenste en buitenste schaamlippen en clitoris) en vagina(mond) op de juiste manier verzorgd moeten worden.

 

Verzorging

Vaginale klachten ontstaan vaak door hormonale schommelingen. Ook speelt de juiste verzorging van de vulva een belangrijke rol bij het ontstaan van klachten. Zo wassen veel vrouwen de vulva en vagina met zeep of andere verzorgingsproducten welke irriterende ingrediënten bevatten. Dit kan de gevoelige huid van de vulva zeer irriteren en de klachten juist verergeren. Enkel wassen met lauwwarm water is raadzaam. De binnenkant van de vagina hoeft niet gereinigd te worden aangezien deze zichzelf reinigt en daardoor de eigen flora in evenwicht houdt.

 

Crème voor de vagina

Voor de aangedane huid bij de vulva, droge schaamlippen wordt aangeraden om de huid extra te verzorgen. Het is belangrijk om deze enkel op de aangedane plekken aan te brengen en niet inwendig in de vagina. De volgende crèmes van Fagron zijn hiervoor geschikt:

Deze producten bevatten geen irriterende stoffen, geurstoffen en uitdrogende alcoholen waardoor het de huid niet zal irriteren en de vulva kan herstellen. Indien uw huid op en rondom de buitenste schaamlippen erg droog is, is het raadzaam om een zalf in plaats van een crème te kiezen. Klik hier meer informatie over zalven bij vaginaal gebruik.

 

null

Producten

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven over Fagron Derma?
Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang per e-mail het laatste nieuws over het Fagron Derma assortiment, innovaties, evenementen en ontwikkelingen.