null

Pharmaceutical compounding

null

Quality

null

Customer is number 1

null

Speed of execution

Personaliseer
huidadvies met
Fagron Derma
Personaliseer
huidadvies met
Fagron Derma
null

Bent u zorgprofessional? Ontdek onze nieuwe sampledisplay!

Personaliseer het advies met Fagron Derma  

Fagron Derma streeft naar een tevreden, therapietrouwe patiënt, als zorgprofessional ook 

Fagron Derma Concept, de overkoepelende naam van het indifferente assortiment, breidt haar portfolio uit met de nieuwe sampledisplay. Het adviseren en voorschrijven van een indifferent crème of zalf voor een patiënt is maatwerk. Iedere patiënt, iedere huidziekten heeft een andere huidconditie en specifieke behoeftes qua comfort. Deze sampledisplay biedt u als zorgprofessional ondersteuning bij het personaliseren van de keuze van een indifferent middel voor uw patiënt.  

Het belang van therapietrouw 

De nieuwe sampledisplay is ontwikkeld ter bevordering van de therapietrouw van de patiënt. Volgens het KNMP (Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie) werken geneesmiddelen en/of behandelmethode beter als een patiënt therapietrouw is. Therapietrouw houdt in dat de patiënt zich houdt aan wat er met u als zorgprofessional is afgesproken voor de behandeling. Wanneer een patiënt ontrouw is aan deze therapie is de duur van herstel vaak langer en de ziektelast groter (KNMP, sd). Voor een patiënt met huidproblemen is het belangrijk samen met u als zorgprofessional te kijken naar een passende behandelmethode. Daarbij kan het op maat adviseren van een indifferent middel bijdrage aan een positieve therapietrouw met als resultaat een snellere, effectieve behandeling. 

AWPS9483
smeren

Bevorder de therapietrouw met de nieuwe sampledisplay 

Om de keuze van een indifferent middel, samen met uw patiënt te personaliseren bestaat de nieuwe sampledisplay uit de volgende materialenbijgaand de sampledisplay vindt u vijf testertubes naar keuze uit ons indifferente assortiment. Deze vijf tubes, met ieder een specifieke textuur en/of werking maken het mogelijk om samen met uw patiënt te kijken naar welk indifferent middel voldoet aan zijn of haar de huid- en comfortbehoefte. Het personaliseren van deze keuze heeft als doel om de therapietrouw van de huidpatiënt samen te verbeteren. 

De sampledisplay is gemaakt van kunststof om de gebruiksduur en hygiëne van de display voor langere tijd te kunnen garanderen. De sampledisplay is naast de vijf testertubes naar keuze uitgerust met bijbehorende etiketten en sample potjesDe sampledisplay met toebehoren maken het gepersonaliseerde adviesmoment compleet. De sampledisplay wordt kosteloos aangeboden bij het volgen van diverse nascholingen en bij introducties van ons Fagron Derma assortiment. Bent u zorgprofessional en heeft u interesse in deze nieuwe sampledisplay? Vraag hier uw sampledisplay kosteloos aan

AWPS9463

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven over Fagron Derma?
Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang per e-mail het laatste nieuws over het Fagron Derma assortiment, innovaties, evenementen en ontwikkelingen.