null

Pharmaceutical compounding

null

Quality

null

Customer is number 1

null

Speed of execution

Together we
create the future
of personalized
medicine
Together we
create the future
of personalized
medicine
Fagron Derma Advieswijzer
null

Advieswijzer

Elke patiënt heeft specifieke huidverzorgingsbehoeften. Fagron Derma is een uniek dermatologisch concept bestaande uit indifferente crèmes, zalven, lotions en badproducten van farmaceutische kwaliteit. Vul de Fagron Derma Advieswijzer in en vind de producten die passen bij jouw huid.

Disclaimer

Deze tool is een advieswijzer, het betreft een advies. Onvoorziene, technische fouten in deze tool zijn onder voorbehoud en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wij raden u aan om bij ernstige allergieën de ingrediëntenlijst van het geadviseerde product, op de product pagina, nogmaals te controleren.

Voor welke huidleeftijd zoekt u een product?

null

Onze kernwaarden

exe_speed_execution_RGB-75x75-1-e1599229854190kopie

Speed of execution

Wij ondernemen actie wanneer professionals of patiënten dit nodig hebben. Fagron staat dicht bij haar contacten om continu samen te werken en in te spelen op de behoeften en ontwikkelingen. Het gaat niet alleen om het leveren van diensten, maar om het handelen wanneer het nodig is met onze expertise en innovaties.

exe_customer_RGB

Customer is number 1

Zowel de apotheker, arts als patiënt speelt een belangrijke rol in de innovaties van Fagron. Wij luisteren naar de behoeften van onze klanten, begrijpen onze klanten en werken optimaal samen om tot een innovatieve oplossing te komen waarbij gepersonaliseerde mediatie centraal staat.

Kernwaarden
farma-v2kopie

Pharmaceutical compounding

Al 30 jaar is Fagron marktleider op het gebied van gepersonaliseerde medicatie. Ruim 200 apothekers, werken dagelijks aan innovatieve oplossingen die inspelen op de behoeften van apotheker, voorschrijver en patiënt. Meer dan 200.000 patiënten in 34 landen maken iedere dag weer gebruik van onze medicatie op maat.

kwaliteit-v2-e1599229391975kopie

Quality

Kwaliteit definieert ons in wie we zijn en wat we doen. We focussen op het samenwerken en informeren van voorschrijvers en apothekers om de kwaliteit van onze diensten continu te verbeteren. Fagron heeft beschikking over haar eigen grondstoffen waarmee hoogwaardige farmaceutische medicatie en overige producten dagelijks worden bereidt voor de patiënt.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven over Fagron Derma?
Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang per e-mail het laatste nieuws over het Fagron Derma assortiment, innovaties, evenementen en ontwikkelingen.