null

Pharmaceutical compounding

null

Quality

null

Customer is number 1

null

Speed of execution

Together we
create the future
of personalized
medicine
Together we
create the future
of personalized
medicine
null

Nascholing

De Fagron derma nascholingen zijn ontwikkeld om verdieping te bieden binnen de dermatologie voor de juiste mogelijkheden van o.a. indifferente therapie, voor elk unieke huidpatiënt.

De nascholingen zijn ideaal om het vroeger geleerde op te frissen en nieuwe ontwikkelingen bij te leren. Onze derma productspecialist komt graag langs in de apotheek of biedt de nascholingen aan via een livestream (Skype, Zoom of Teams). Een nascholing kan worden gegeven op een tijdstip wanneer het jullie uitkomt; dit kan klassikaal na openingstijden en is ook mogelijk in de koffie- of lunchpauze. Wij passen onze nascholingen graag aan op de wensen die spelen in de praktijk en u krijgt een duurzame sample display. De Fagron Derma nascholingen zijn uiteraard kosteloos. We bieden een breed aanbod met verschillende nascholingen. Op verzoek is het mogelijk om meerdere onderwerpen te combineren. Fagron Derma scholingen worden u aangeboden door Audrey Woning, Product & Business Development Manager Derma.

null

Hoe kunnen wij u helpen?

Van traditioneel naar geavanceerd

 Herkennen van de verschillende huidtypen als uitgangspunt voor advies in indifferente therapie, NHG-standaard voor eczeem en psoriasis.

Fagron Brands

Leer alle facetten van onze Fagron Brands producten Nourisil™ MD en Fagron Advanced Derma.

wijzer-transkopie-square

Fagron Derma Concept

Maak kennis met het op maat advies bieden over indifferente therapie met focus op comfort, vethoudendheid en allergenen t.b.v. de therapietrouw van de patiënt.

Fagron Advanced Derma

Beleef en begrijp van het verschil van traditionele behandeling ten opzichte van geavanceerde behandelingen.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven over Fagron Derma?
Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang per e-mail het laatste nieuws over het Fagron Derma assortiment, innovaties, evenementen en ontwikkelingen.